maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hiljaa virtaa Vantaa


…ja ketterästi kierivät kävyt!

Eilen kisattiin nimittäin Etelä-Suomen aluemestaruuksista ja käpyjen puurtaminen Uomiksen lepakkovuorolla tuotti vihdoin tulosta. Olivea sai kaulaansa pronssiset mitalit ja näin ollen kevään tavoite saatiin täytettyä! Tinja jo leikkisästi totesikin, että ’en tuu ens viikolla’. :P Treenaaminen kohti mestiksiä jatkuu kuitenkin tälläkin viikolla...eilisessä suorituksessa tuli muutamia selkeitä tasapainovirheitä ja seuraava tavoite onkin saada se nappisuoritus osumaan kisoihin. Ilmennys oli kuitenkin jo parempaa kuin viime viikolla, sillä ohjelman ilmaisua oli hiottu perjantaina seura-aktiivin ja alan ammattilaisen Leenan johdolla. Kiitos vierailusta!

Onnelliset mitalistit!
Valmistautumista
Mitali kaulassa on kaikesta huolimatta helppo hymyillä ja Olivean tyttöjä lämmitti erityisesti joukkueen ensimmäinen bonus, joka napsahti teknisestä osa-alueesta ja kuuluu seuraavasti: ’Ohjelma on virtaava kokonaisuus, johon tekniset osat on yhdistetty kokonaisliikunnallisesti’. Kyllä nyt kelpaa!

Junnujen mitali-iloa!
Kiitos vielä paikalle saapuneille uskollisille kannattajille Ompelija-Marjorielle ja Puhallin-Tapsulle. Ensi viikolla kohdataan sitten kaikki Suomen kilpasarjan joukkueet mestaruuskisoissa - tsemppiä kaikille harjoituksiin ja onnea mitalisteille!

Virallinen potretti

*** 

Nyt täytyy vielä mennä katsomaan tarkkaan eilisen kisasuoritus videolta. Lupasin nimittäin Katrille Muumi-lakun, jos kasakan kädet ovat oikealla tasolla kisoissa. :)


Eevis

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!! Ja olikos kasakan kädet oikealla tasolla?:)

Olivea kirjoitti...

Kiitos! Eiköhän se kasakka läpi mennyt. :D

Kurre kirjoitti...

Itse kyllä sen verran kriittinen tämän asian suhteen:D että ei taida lakua nyt napsahtaa. Varsinkin kun lupasin että se tulee..:D

Anonyymi kirjoitti...

Jee olin ilonen teiän puolesta kun saitte mitalit, ohjelma ja ilmaisu (ja puku ja meikit ja voimistelijat) oli niin kauniit!!!! Hurjasti tsemppiä vikaan koitokseen <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut mitalista! Teillä on taas kauniit puvut:) ja ohjelma.
Onko teillä joku sähköpostiosoite, johon voin laittaa videolinkin?

Olivea kirjoitti...

Kiitos paljon onnitteluista, mekin oltiin tosi ilosia mitalista!

Meille voi laittaa postia osoitteeseen strassienviemaa(ät)gmail.com.



Olivea kirjoitti...

Kiitos paljon onnitteluista, mekin oltiin tosi ilosia mitalista!

Meille voi laittaa postia osoitteeseen strassienviemaa(ät)gmail.com.



Anonyymi kirjoitti...

Onnea!!:)