keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pallotreenit Olivean malliin



Blogi on viettänyt kesälomaa viimeiset pari kuukautta, mutta Olivea ei! 


Riken fatcamp:na tunnetut kesätreenit jatkuivat aina kesäkuun loppuun asti. Välinetreeni poikkesi totutusta, sillä tämän pallon kanssa ei sivuaaltoja tai piruetteja tehdä, paitsi ehkä vahingossa! Kävyt nähdään tulevana syksynä kisamaton sijaan nurmikentällä jalkapallon parissa. Maakuntamatkailu jää lajinvaihdoksen myötä vähiin, sillä alkukauden tähtäin Unelma Cuppi potkitaan vain kivenheiton päässä Uomiksen salilta. 


Eevis kutsui kymmenhenkisen käpyjoukon ja pari karvaisempaa fania mökilleen ensisijaisesti tekniikkatreeneihin, mutta niitä enemmän taisi itse kullakin olla mielessä grilliherkut, saunominen, uiminen ja yhdessä hengailu. 


Runsaiden tarjoilujen tuhoamisen lomassa oli aikaa rupatella tulevan syksyn koitoksista ja muista ”aikuismaisista” ajankohtaisista aiheista, kuten perunan monipuolisesta ravitsevuudesta ja sen lukuisista erilaisista käyttökohteista, siitä kuinka peruna poistaisi maailmasta nälkäkuolemat, millaisia ovat vuohen- ja lampaanmaitojuustojen makuerot, älypuhelimien musiikkisovelluksista jne. 


Koiratkin onnistuivat illan aikan karkaamaan kertaalleen ja Repe pääsi spurttaamaan hieman tottelemattoman kääpiösnautserinsa Liinun perään. 


”Moi mä oon Pepe, mikä sun nimi on? Ai Liinu. No mitä sanoisit, jos mentäis uimaan? Ai et tykkää. No entä jos karataan, tykkäisitkö siitä, okei no sit mennään!”



Mistä tunnistaa fudista pelaavan voimistelijan? - Trikoista.
(Vain nuttura puuttuu!)


Missä on puolustus?!





Repe tekee heilurihyppyä tai kenties sivusyöksyä, Maikki harhauttaa.
 



Kultainen kosketus palloon ála Tiia.
 


Pallokentän pahikset vaihtopenkillä.





Munamies aka Kutu toiminnassa.








Eeviksen mökillä majailee kesäisin kanoja ja maistuvan mansikkakakkumme pohja olikin leivottu rakkaudella omien kanojen munista!




Pirkka pakastepussipaketti oli yhtälailla käpy. Hinta 2 markkaa 90 penniä.



19-asteinen järvi parantaa kolottavat käpyluut!



 Pöytä tyhjeni ennätysvauhdissa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis pelaatteko syksyn futista? :D:

Olivea kirjoitti...

No ainakin syyskuun loppuun, sillä osallistutaan sellaiseen leikkimieliseen futisturnaukseen. Mutta eiköhän me keretä syksyllä voimistellakin...

Anonyymi kirjoitti...

jatkatteko voimistelua kumminkin

Anonyymi kirjoitti...

Osallistuttekste syksyllä siis mihinkään kisoihin?