keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Jaiks! Olivea tosi toimissa taas!

Niin se vaan on, Olivea palaa kisamatolle syksyn välikauden jälkeen! Sunnuntaina kisataan uudella ohjelmalla Hyvinkää Cupissa. Välikausi rokotti muutaman kävyn ja kisaammekin tällä kertaa seitsemällä. Luottokäpy Marjo viettää opiskeluvaihtoa Venäjällä ja Minimaikki panostaa täysillä kilpa-aerobicciin. Maija onkin kehittynyt lajissa ihan hurjasti ja uskomme täysillä, että pian nähdään energiapakkaus ihan MM-edustajana. GO MAIKKI!



Tämän kevään kisaohjelma on tuonut reilusti uusia haasteita! Kuten viime postauksessa todettiin, Rike ei tällä kertaa toimi koreografina, vaan pestiin värvättiin Riken vanha joukkuekaveri Liisa Heikkinen. Liisalla on oma tanssikoulu Hahaha Oulussa, joten myös uudessa koreografiassa nähdään tanssin vaikutteita. Koreografia vei suuren osan budjetista, joten puvut päätimme tuunata vanhoista. Muistatteko vielä Eminem-kauden puvut?


No, puvut eivät näytä enää läheskään samoilta. Puvuista on tällä viikolla poistettu kangassuikkuja, paljetteja ja strasseja ja tilalle vuorostaan on tullut maalia, uusia kangassuikkuja, koristeita ja vähän lisää maalia. Lopullinen tulos nähdään sitten sunnuntaina, mutta tässä kurkistusta pukujen tuunaustunnelmiin.


Pukujen tuunaus tuo aina ihanan jännityksen vatsan pohjaan ja aika malttamattomia kaverit alkavat olemaan. Pääsisi jo esiintymään. :) Sunnuntaina nähdään!




2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Go kävyt!!! Marjohska jännittää Venäjänmaalla!!! Niskakin on jo kipee ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olit ajatuksissa korkeine päikiöines tänään! We feel you Putin;)