tiistai 8. marraskuuta 2011

Ensimmäiset kokemukset kisamatolta

Huh, huh! Viikonloppuna päästiin vihdoin kisamatolle, kun Töölön kisahallissa kisattiin Etelä-Suomen Aluemestaruudesta. Ensinnäkin ISO KIITOS yleisölle, joka oli huikean kovaääninen ja kannustava läpi suorituksen. Aluesunnuntai oli pitkä päivä, harkka aamulla klo 9 ja suoritus illalla 19 aikoihin. Onneksi pääsimme välillä pois kisahälinästä, kun kävelimme Eeviksen kotiin laittamaan meikit ja hiukset. PNV:lle hatun nosto hyvin hoidetuista kisoista!



Meillä ei tosissaan ollut mitään kuvaa naisten kilpasarjan tasosta tai siitä minkälaisia ohjelmia sarjassa on yleensä nähty. Näinpä lähdimme kisaan täysin ilman odotuksia ja myös aika jännittyneinä tuntemattoman edessä. Itse suorituksessa oli hyvä fiilis, mutta luvattoman paljon myös virheitä, suurin osa nauhalla. Lopputulos oli 5. sija pistein 15,56 (3,73 3,63 8,2). Alhaiset pisteet ymmärrämme hyvin katsottuamme videon suorituksesta, melkoista nauhaviidakkoahan se oli :). Saimme myös arvokasta tuomaripalautetta kaikilta osa-alueilta. Taistelutahto on kova, ohjelmasta tulee vielä hyvä!




Olivean syksyn ohjelman musiikki on Guns n' Rosesin Welcome to the jungle, jossa Axl Rose laulaa crazystä New Yorkin kaupunkiviidakosta. Ohjelmaa on ihan huippua tehdä, saa mielettömät fiilikset joka kerta!




Nyt kävyillä on kaksi treeniä ennen seuraava koitosta, Mind Spa Cuppia. Seuraavaan kisaan teemme ohjelmaan tarvittavat muutokset ja ylläpidämme rock-asennetta entistä enemmän.

Onnittelut alueen mitalisteille Aurumille, Zaferille ja Pinjalle!

Kuvat Tontilta. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nauhaviidakot kuuluu ohjelmaan, jos biisin nimessä mainitaan "Jungle." Viihdearvollisesti oli ehdottomasti paras esitys, eiköhän yleisön reaktio sen kertonut. Konservatiiviset tuomarit eivät selvästikään osaa arvostella nykyaikaisia ulottuvuuksia, vaan yksinkertainen on edelleen kaunista. 5.sija on 1. sija jos muut sijat "ansaitaan"p****ennuolennalla. TSEMIÄ SEURAAVAAN KISAAN JA MUISTAKAA, JOS MUUTATTE OHJELMAA, SE ON LUOVUTTAMISTA <3

Olivea kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta!:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitos tosi paljon ihanasta ohjelmasta! Ja kun saatte vielä virheet pois, niin upeeta tulee!