maanantai 28. marraskuuta 2011

Olivean ensimmäinen mestaruuskoitos Tampereella!

Kaksi autollista Vanhoja Käpyjä eli Olivean voimistelijat ja valkku-Rike matkasivat perjantaina kohti Tamperetta. Kehä ykkösen neljän ruuhkasta Tampereelle selviydyttyämme alkoikin armoton suunnistus navigaattorin avulla ensin kohti Omena-hotellia ja sen jälkeen Hervantaa.

Perjantai-iltana pidettiin vielä lyhyet treenit, että saatiin vetreytettyä automatkalla jäykistyneet jalat kisakuntoon. Treenien jälkeen autojen keulat kääntyivät kohti Turtolan Citymarkettia, josta shoppailtiin ilta- ja aamupalaa.


Lauantaina herätyskelloja pirisi tasaiseen tahtiin ja early birdein ja aamuhitain Olivea kömpi ojentelemaan vanhoja raajojaan jo kello 6.45. Aamuharkka meni ihan leppoisasti, vaikkakin suoritukseen sisältyi muutama solmu, sotkeentuminen, pudotus ja tossun irtoaminen! :D





Harkan ja loppuverkan jälkeen lähdimme takaisin hotellille laittamaan meikit ja hiukset. Osa ehti ottaa hieman lepoakin kaiken kaunistautumisen ohella.



Sokkeloinen lämppäputki johdatti meidät lopulta viimeiseen lämppätilaan, jossa kerrattiin vielä muutama kohta, tehtiin peukkutorni ja huudettiin tsemppihuuto GOOOO KÄVYT! Eikä aikaakaan kun viidakkojengi asteli viimeistä kertaa tällä kaudella matolle! Kauden paras suoritus tuli oikealla hetkellä ja sen myötä pisteitäkin ropisi huimasti enemmän kuin alkukaudesta.


Päivän antiin tyytyväisinä vaihdoimme verkkarit farkkuihin ja suunnistimme vatsat muristen kohti ravintola Jack the Roosteria! Armoton nälkä olikin pian laannutettu ja tanssilattian vetovoima sai imaistua Olivean parketille!





Olivea kiittää jälleen kerran korvia huumaavasta kannustuksesta ja videomateriaalia suorituksesta luvassa piakkoin! \,,/


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuinka paljon pisteitä saitte?
Menikö nauhoja solmuun?

Olivea kirjoitti...

Saatiin pisteitä 4.60 4.45 9.95, yhteensä 19.00.

Suorituksessa ei tällä kertaa mennyt vissiin yhtäkään nauhaa solmuun, jipii!

Anonyymi kirjoitti...

onnea :)

Anonyymi kirjoitti...

onnea

Anonyymi kirjoitti...

Millon saatte laitettua suorituksesta videon?:)