tiistai 20. maaliskuuta 2012

World Cuppia ja kisoihin valmistautumista!

Vajaa viikko kisakauden avaukseen, jaiks! Olivea suuntaa lauantaina Mäntsälään Mustan Kissan Cuppiin, jossa ohjelma saa ensiesityksensä kilpamatolla. Edellisen postauksen kuvasta voi kukin tulkita mitä haluaa ohjelmamme teemasta ja musasta. ;)


Viime viikonloppu Vantaan Voimisteluseuran aktiiveilla meni World Cupin toteuttamisessa. Myös kävyt olivat kolme päivää töissä Lumon monitoimikeskuksessa. Meillä tehtävänä oli perjantaina mattojen teippausta (yllätykseksemme kisamattoon piti myös mitata ja teipata rajat) ja lauantaina ja sunnuntaina hoidimme "kisaputkea". Kielimuurista huolimatta kaikki sujui hyvin ja jälkeenpäin telkkarista katsottuna kisa näytti hienolta. Viikonlopun aikana myös VVS:n maskotti Vivi teki debyyttinsä ja Vivin kaverina Vivin Tähtiasemalla oli Kettutyttö Eevis!


Vielä on keskiviikko ja perjantai aikaa saada ohjelma viimeisteltyä kisakuntoon ja tehdä onnistuneita toistoja. Jännityksellä odotamme kisoja ja niihin onkin hyvä lähteä Marjon tekemien pukupussien kanssa! Nähdään Mäntsälässä! :)

Ei kommentteja: