sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ohjelman hiomista ja strassien liimaamista...

sitä on ollut Olivean viime viikot tulvillaan! Olemme joutuneet treenaamaan ilman valmentajaa muutamaan otteeseen ja tilanteeseen tottumattomina volyymitaso on välillä koetellut tärykalvoja ja hermoja, kun ohjelman hiontavaiheessa kymmenen käpyä koittaa samanaikaisesti kertoa mielipidettään! :D Perjantaina meitä oli onneksi kaitsemassa Jaana ja Jenna, ja tänään sunnuntaina saatiin viimeinkin Rike takaisin salille pitämään komentoa yllä. Tulevana tiistaina järjestetään VVS:n kisakatselmus ja se onkin Olivealle tämän kevään ensimmäinen esiintyminen. Ensimmäisiin kisoihin on onneksi vielä muutama viikko aikaa kasvattaa kuntoa ja ennen kaikkea saada ohjelma priimakuntoon!


Kisapuvut ovat koristeluvaiheessa, mutta tällä kertaa aikataulu ei antanut myöden yhteisille koristelutalkoille. Mallipuvusta on räpsitty lukuisia kuvia niin kännyköillä kuin järeämmillä järjestelmäkameroilla omatoimista kotikoristelua helpottamaan. Taustalla näkyvät vielä yhden Irena-joukkueen "hieman" vaiheessa olevat puvut, mutta tehokasta peliaikaa ennen tiistaita on jäljellä vielä monta tuntia! ;)



Ja jottei jo ennestään tiukka aikataulu olisi liian löysä, niin myös muutama pari tossuja odottaa vielä valmistumistaan niin ikään tiistaiksi!

Treeni- ja koristeluintoa toivottaa,
Marjo

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostatte/tilaatte tossuvärkit?

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdettiin nyt keväällä nahasta säämiskän tyyppiseen materiaaliin, jota ollaan seuran sisällä tilattu porukalla. Nyt en tähän hätään osaa sanoa, mistä se tilataan, mutta selvitän asiaa! -Marjo

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Vois kans kokeilla ompelua...

Anonyymi kirjoitti...

Yksityishenkilöt eivät valitettavasti pysty tuota käyttämäämme tossumateriaalia ostamaan! :( -Marjo