tiistai 3. huhtikuuta 2012

Huti tuli!

’Huti tuli’, kirjoitti Marjorie Facebookiin kisojen jälkeen. Niin tosiaan taisi käydä, sillä eihän se neljäs sija ketään lämmitä.

Päivä sujui ihan normaaliin tapaan. Aamuharkka oli OK, vaikka lisäjännitystä kilpailuun toivat niin viikon aikana tehdyt muutokset kuin Reetan tapahtumarikas kisayökin. Luppoaika meni nopeasti räppilettejä tehdessä, syödessä ja meikatessa.  


Zanelle lisäjännitystä taisi tuoda myös uusi simpukkasoolo eli simpu.

Kannustuksen puutteesta ei suoritus ainakaan kärsinyt, sillä lähes kaikki kävyt olivat raahanneet tukijoukkonsa Kisahallin katsomoon I <3 Käpy –paidat päällä. Muutoksetkin sujuivat ihan hyvin ja kannustusjoukoilta erityismaininnan sai ainakin uusi eteenpäin menevä vartalosarja, jota kuvattiin mehiläisparven kaltaiseksi liikkumiseksi.


Kommenttiboksiin on tullut toivomus hieman vahvemmasta ilmaisusta ja siihen sekä suoritusvarmuuteen aiommekin panostaa ennen Jyväskylän mestiksiä. Nyt Riken mielestä tekeminen vaikutti osittain aralta etenkin tasapainojen osalta.

Suorituspisteet huononivat yli pisteellä Mäntsälästä, joten suoritusta täytyy totta vie parantaa. Haastetta riittää, sillä käpyjä kierii matolla kymmenen samaan aikaan. Suorituksen lisäksi taiteellisen pisteet harmittavat, koska ainakin me tykätään tästä ohjelmasta tosi paljon. Ehkäpä ’joumaista’ asennetta täytyy vain saada enemmän peliin.


Pisteet siis 4,65  4,30  9,10  yht. 18,05
Kuvat: Tontti

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikäsiä teijän joukkoeessa on ja millon ja kuinka usein teil on aina treenejä? onks teijän joukkoeella hyvä yhteishenki? jaaaaa otattekste joukkoeeseen uusii voimistelijoita esim keväällä? ja jos otatte pitääks se niitten taso olla heti semmonen tosi hyvä?=)

Olivea kirjoitti...

Moi!

Meidän joukkueessa on vuosina 94-81 syntyneitä tyttöjä.

Ainakin mun mielestä meidän joukkueessa on tosi hyvä yhteishenki. Monet meistä on tuntenu jo ihan pikkutytöstä lähtien, mutta kaikki uudemmatki tytöt on päässy hyvin mukaan.

Jos haluaa mukaan Oliveaan, kannattaa varmaan olla yhteydessä Riikkaan. Ainakin syksyn jälkeen otettiin uusia voimistelijoita, mutta haluttais silti että joukkue pysyy sen kokoisena, että kaikki pääsee kisaamaan. Kaikki on kuitenkin mukana just sen voimistelun ilon takia. :)

Eevis

Anonyymi kirjoitti...

Oisko mitenkään mahdollista saada ohjelmaa Youtubeen? Niin mielelläni näkisin tämän, mutta mihinkään kisoihin en valitettavasti pääse katsomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Laitetaan ihan kohta Mestaruuskisojen finaalisuoritus tänne blogiin. :)

-Olivea