tiistai 10. huhtikuuta 2012

Olivean pääsiäinen


Olivea vietti enemmän tai vähemmän tiiviisti pääsiäisen pääkaupunkiseudulla. Vaikka pitkäperjantai saatiinkin treeneistä vapaaksi, niin lauantaina olimme pirteinä kello 10 rullaamassa mattoja kotisalin lattialle. Kutu kommentoikin, että ”Täähän on ihan pro-meininkiä olla täällä viikonloppuna näin aikaisin!”

 
Kolme tuntia ja kymmeniä toistoja myöhemmin kaikkensa antanut käpylauma pääsi nauttimaan lopuista pääsiäisvapaista. Eeviksen askartelukiintiö ei selvästikään tullut vielä kisapuvun koristelun myötä täyteen, vaan Vantaan World Cupista talteen kerätyt strassit saivat uuden elämän pääsiäistipun silmissä!


 
Perjantain räntäsade ei estänyt perinteistä pyöräretkeäni Haltialan kotieläintilalle. Välillä oli pakko pysähtyä pitämään valokuvaustaukoja, reitti kun ei ollutkaan lumisohjon myötä niin kevyt kuin oli tarkoitus ja toisaalta matkan varrella oli osuvia käpykylttejä useampiakin! 



 Perillä Haltialassa odottivatkin sitten söpöt karitsat!


 
Mitä muuta on Olivean kevääseen kuulunut kuin treenejä ja kisoja? No kahdet synttärit, kun tuoreimmat tulokkaat Illu ja Tiia täyttivät muutaman viikon välein 18 vuotta. Juhlistaahan tätä piti ja niinpä sitten sunnuntai-iltana minäkin päädyin nukkumisen sijaan tamppaamaan baarin tanssilattiaa juniorijaoston kanssa! Onnea Illu ja Tiia!

t. Marjo, ihan vain vähän yli 18 vuotta

2 kommenttia:

Helppi kirjoitti...

Lisäisin tähän vielä, että alkukilpailujen jälkeisenä iltana mom's spaghetti takaa sen, että energiavarastot on tankattu täyteen finaalipäivää varten :)

Helppi kirjoitti...

Ja siis toi edellinen kommentti piti tulla tohon "vinkit onnistuneeseen kisaviikonloppuun" -postaukseen. Laitetaan se nyt vielä sinne..