torstai 1. marraskuuta 2012

Dam di dam “no more shackles, no more chains…” ja mietteitä fanikatsomosta



Ylihuomenna koittavat Etelä-Suomen aluekisat, joissa päästään viimein näkemään millaista satoa treenisaleilla onkaan syksyn aikana korjattu. Välineiden kanssa aina sattuu ja tapahtuu ja niin myös Uomarinteessä käpyjen harjoituksissa. Viimeksi tiistaina oli Zanen vuoro saada kapulasta päähänsä ja keilanmuotoiset mustelmat koristavat itse kutakin, mutta toivottavasti joukkueet ovat säästyneet pahemmilta äksidenteiltä. 


Keilat ja kypärät kuuluu se tavallinen sanonta,
mutta näillä epävakailla säillä keilat ja kumpparit on myös toimiva pari!


Mitä uusi kausi tuo sitten tullessaan?

Vuosi sitten joukkue teki debyyttinsä samaisessa Töölön kisahallissa nauhat viuhuen. Nyt käsissä on keilat, tavoitteena nolla solmua ja matolla keski-iältään aavistuksen nuortunut ja uudistunut kokoonpano! 

0 solmua!

Olivean ohjelma on aiheeltaan jälleen aivan jotain muuta kuin aiemmat, vaikka – pienenä teemavinkkinä! – nyt pysytäänkin samalla mantereella kuin keväällä. Vielä lähemmäs koreografian teemaa päästään, kun harpataan ajanlaskussa reilut 200 vuotta taaksepäin… 

  Kangasmaali, käpyjen uusi paras ystävä!

Ja millaista on siirtyä voimistelijasta katsomon puolelle?

Viime keväänä kisojen lähestyessä enemmän kuin todennäköistä, että Marjorien niskat oli totaalisen jumissa viimeistään kisapäivänä.  75 %:sti tämä toteutuikin! Voin kertoa, ettei tilanne ole muuttunut parempaan, vaikka matolle en enää astelekaan. Samoilla selviytymiskeinoilla eli villaan ja Voltareniin turvaten käy tieni kohti Töölön kisahallin katsomoa, kun kuinka ollakaan – tänä aamuna niska jälleen ilmoitti, että sitäkin jännittää! 

Armottomana kisajännittäjänä en siis olisi uskonut, että nykyään näin fanirivistössä vaikuttajana jännittäminen voi yltyä melkeinpä vielä kovemmaksi… Tiedoksi siis, että se katsomossa yksin puhuva ja tyhjyyteen tuijottava tyyppi on entinen olivealainen, joka keskittyy kannustamiseen eikä suinkaan ole karkuteillä minkään hoivakodin huomasta!

Tsemppiä ja iloista mieltä tuleviin koitoksiin!

Ei kommentteja: