sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Last man standing


Uudistunut käpyjengi pääsi näyttämään suomunsa kolmas päivä marraskuuta aluekisoissa. Niin kuin fanijengi jo paljasteli ennen ensimmäisiä kisoja, tänä vuonna Eminemin gospelräppi on vaihtunut autenttiseen orjamusaan. Kisavalmistelut aloitettiin jo perjantai-illalla kisaharkoissa, joihin Stiig ja Kutu riensivät suoraan ristiäisistä korkkarit jalassa.


Kisapäivänä alettiin keräillä orjamaista fiilistä jo kisaruokailussa, jossa tarjolla olleet riisi ja purkkilihapullat eivät ainakaan nostattaneet fiilistä. Onneksi meininkiä saapui lisäämään muutama extra-Olivea ja näin saatiin kaikki rivakasti kisakuntoon.


Suoritus ei sujunut aivan harjoitusten tapaan, vaan eräskin orja heivasi jalkakahleet menemään jo heti suorituksen alussa ja lähti juhlimaan vapauttaan. Kaiken kaikkiaan meno oli vähän jännittynyttä ja haparoivaa (ehkä orjille jäi hirveä nälkä?).

Last man standing
Orjien kaulakettingit
Ensi viikonloppuna nähdään Mind Spassa jo varmasti piirun verran siistimpiä ohjelmia koko naistensarjassa. 

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

millä maaleilla maalaatte ja maalasitteko valkoselle pohjalle? hieno puku ja hyvältä näytti jo aluekisoissa:P

Olivea kirjoitti...

Kiitti!

Joo maalaus on tehty valkoiselle pohjalle askartelukaupasta ostetuilla kangasmaaleilla, merkki oli vissiin Schjerning. Tummallekin kankaalle voi maalata, sillä kangasmaaleja myydään erikseen vaaleille ja tummille pohjille käytettäväksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

teidän puku on aivan ihastuttava:)
yksi tämän syksyn parhaista!

Olivea kirjoitti...

Kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

pisteet?:/

Olivea kirjoitti...

Joukkue TV AV EXE YHT
1. Kilpa-Akatemia/OVO 4,33 5,00 10,95 20,28
2. Terra/KNV 4,06 4,85 9,10 18,01
3. Pinja/TapVo 3,66 4,20 10,05 17,91
4. Olivea/VVS 4,06 4,40 9,10 17,56
5. Lydia/SC Vantaa 3,26 3.20 8,75 15,21

tyhmä(kö?) kirjoitti...

Moi:)
kun kisoissa silmä meikki on just usein semmonen hile "luomiväri" niin miten ne tehdään? liimataanko hileet? jos niin millä liimalla vai onks noi jotai luomivärejä :p ootte ihania<3

Olivea kirjoitti...

Moi!

Nyt meillä oli vain hilerajaukset, jotka laitetaan huulikiillon tapaan, eli vain levitetään purkissa olevalla siveltimellä ja annetaan kuivua.

Hileet laitetaan luomivärin päälle niin että ensin laitetaan siihen tarkoitettua geeliä, jonka päälle ripotellaan hileitä. Sitten ollaan suihkutettu hiukan hiuslakkaa päälle, ettei hileet lähde lentämään (kuulostaa kyllä aika kauheelta :)).

Olivea kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

mistäköhän semmosta geeliä sais?:) ja mikä sen nimi on?

Olivea kirjoitti...

Make up storelta saa hyviä silmähileitä ja niihin tarkotettua geeliä. Myös ihan mikä vain kasvoille tarkoitettu hilegeeli toimii pohjalla ihan hyvin. :)

Anonyymi kirjoitti...

meinaatko hilegeelillä sitä semmosta geeliä missä on hileitä seassa? pystyykö niitä laittamaan silmiin? JA laitetaanko siihen päälle sitten vaan ne hileet. kuivuuks ne hyvin :p