torstai 28. helmikuuta 2013

Check this out!


Bloggaaminen on nykyään supersuosittuja ja blogeja löytyykin ihan joka lähtöön. Suosituimpia taitavat olla lukuisat lifestyle-blogit, jotka keskittyvät lähinnä muotiin, sisustamiseen, kauneuteen ja ruokaan – elämään. Myös voimistelublogeja on listattuna Maton reunalla vino pino. Meitä voimistelijoita taitaa muiden joukkueiden blogeissa kiinnostaa alkukaudesta ainakin ohjelmien juonipaljastukset, kilpailupuvut ja tulevan kauden kisakokoonpanot. Blogeista saa myös hieman tarttumapintaa voimistelijoiden persooniin ja joukkueen ryhmädynamiikkaan. Viihdearvonsa lisäksi blogeja voisi hyödyntää enemmänkin vaikkapa voimisteluvinkkien jakamiseen. Tällä hetkellä netissä apua valmentamiseen saa ainakin VoimisteluWikistä, johon on videoitu esimerkiksi urapolkuseminaarin näytetunteja. Kannataa käydä katsomassa.


Koska blogien alkuperäisenä ideana on muun muassa linkata ja jakaa internetsivustoja sekä muita kiinnostavia blogeja, haluttiin esitellä meidän blogissa Riken poikaystävän Sergion The Game of Fitness -blogi, joka käsittelee urheilua ja ravitsemusta. Niin se vain on, että urheilu ja ravitsemus kulkevat käsi kädessä. Vaikkei tavoitteena olisikaan ulkomuodon muuttaminen, niin oikea ravinto auttaa esimerkiksi palautumaan ja ehkäisee vammojen syntymistä. Sergio on julkaissut blogissaan muun muassa kolmiosaisen postaussarjan ravitsemuksesta nimenomaan joukkuevoimistelussa. Pääset tutustumaan näihin postauksiin alla olevasta linkistä.



Huomionarvoinen seikka Sergion kirjoituksissa on ainakin lausahdus ”remember to drink water, no matter what the coach says”. On tainnut Espanjaan asti pikkulinnut laulaa, ettei Riken harkoissa turhan usein pääse juomaan. :)

Blogissa on myös muita kirjoituksia liittyen urheiluun sekä ravitsemukseen ja uusia kirjoituksia ilmestyy koko ajan – käykääpä kurkkaamassa! 

Ei kommentteja: