sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Olivea VVS:n 35-vuotisjuhlissa

Monet seurat näyttävät tänä vuonna juhlistavan merkkipäiviänsä. Esimerkiksi Olarin Voimistelijat järjestää joulukuussa näytöksen 30-vuotisjuhlansa kunniaksi ja Turun Urheiluliitto juhli 110-vuotista taivaltaan syyskuussa. Vantaan voimisteluseura on puolestaan toiminut 35 vuoden ajan. Monet meistä ovat ensimmäistä kertaa esiintyneet seuran 20-vuotisjuhlanäytöksessä, joten vuosia seurassa on usealla kertynyt ainakin 15 vuotta niin voimistelijoina, valmentajina kuin tuomareinakin. Näytöksessä kuulimme, että seuran toiminta on alun perin alkanut erään vantaalaisen taloyhtiön kerhohuoneesta, kun liikunnanjanoiset naiset alkoivat pitää keskenään jumppaa – ja nyt seurassa on jo 1500 jäsentä.



Juhlanäytös järjestettiin lauantaina 8.10 Martinus-salissa Vantaan Martinlaaksossa. Esitimme näytöksessä pätkän syksyn ohjelmastamme seuran toimintaa esittelevässä sikermässä sekä varta vasten juhlanäytökseen tehdyn tanssillisemman voimisteluohjelman Dead Boysin kappaleeseen Ain’t it fun. Näytösohjelman kanssa tuli ’hieman’ kiire, ja viimeiset opettelivat ohjelmaa perjantai-illan kenraaliharjoituksissa. Osa Olivea-tytöistä esiintyi myös sikermässä, jossa esiteltiin vanhoja MM-kilpailuihin osallistuneita kilpailuohjelmia. Vältyttiin näytöksessä suuremmilta virheiltä ja vanhempien mielestä syksyn kilpailuohjelma näytti jo lupaavalta. Meidän suosikkeja illan ohjelmistosta olivat ainakin pienten Tringojen ’Hiiri Kiireinen’ –ohjelma sekä Adelien uusi vanneohjelma.



Illalla Hämeenkylän kartanolla järjestettiin illallinen, johon melkein kaikki meistä osallistuivat. Juhlassa kuunneltiin puheita, syötiin hyvin ja vähän tanssittiinkin. Varsinkin Frida-tyttöjen puhe, jossa kiiteltiin vanhempien työpanosta, oli sympaattinen. Äidit ja isät olivat kilpauran aikana muistaneet noudattaa kolmen k:n sääntöä: kuljeta, kannusta ja kustanna. Voimisteluntäyteisen viikonlopun päätti sunnuntai-illan harjoitukset, joissa aloitettiin syksyn ohjelman hiominen.



9 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Heippa!

Kiitos tytöt upeista juhlaesityksistä ja hauskasta illallispuheesta! Koittakaa nyt saada se Riikka kilpamatollekin teidän kanssa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

olittepa te kauniita illallispuvuissa. siis esiintyikö Riikka teidän kanssa siellä näytöksessä????

Olivea kirjoitti...

Kyllä vaan ja hyvin esiintyikin:)Luultavasti saadaan tänne linkki josta näkee tanssin.

Olivea kirjoitti...

Ja tässä tulee linkki!

http://www.youtube.com/watch?v=QJk05x4pHXk

Anonyymi kirjoitti...

Rike ehdottomasti myös kisakokoonpanoon mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

vau kiitos videosta! en malta ootta teitä kisamatolla!!!

Olivea kirjoitti...

Ollaan samaa mieltä et Riken pitäis tulla kisoihin. :D

Anonyymi kirjoitti...

mitkä olikaan teidän ensimmäiset kisat? joko ohjelma on hyvässä kunnossa ja puvut valmiina??

Olivea kirjoitti...

Meidän ekat kisat on Etelä-Suomen aluekisat 6.11 Töölön kisahallissa ja ohjelmassa riittää kyllä työstettävää varsinkin välineiden takia. Harkkojakin tuntuu olevan tosi vähän jäljellä ennen kisoja!

Mallipuku on jo valmiina ja ens sunnuntaina kokoonnutaan pukutalkoisiin ja koristellaan loputkin puvut.

Kisat taitaa jännittää jo kaikkia. :)