keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Olivean pukutalkoot ja VVS:n katselmus

Viime sunnuntaina kokoonnuimme aamuvarhain Marjon luokse koristelutalkoisiin. Puvutkin valmistuivat ”hyvissä” ajoin eli jopa kaksi tuntia ennen talkoiden starttia! Parempi myöhään kuin ei silloinkaan, on joku nokkela joskus todennut…

Ilman koristeitahan puvut näyttävät aina varsin karuilta ja hameen helmakin liehui lähempänä polvia kuin pakaraa, joten sovituksen jälkeen ensimmäinen operaatio oli saksia helmat reilusti lyhyemmiksi ja suikaloida reunat rosoisiksi. Sen jälkeen alkoikin kuumeinen mallipuvun tuijotus ja suikaleiden oikeille paikoille laittaminen. 


Koristelun lomassa syötiin myös runsas lounas, sillä illalla oli luvassa vielä pitkät treenit. Koska pöytätila oli varattu puvuille, strasseille, paljeteille, liimalle, maalille ja kangassuikaleille, katettiin lautaset aterimineen lattialle. Piknik-henkisen ruokailun jälkeen oli taas virtaa jatkaa askartelua.




Ei tästä tuu mitään, en mä osaa, tää on ihan mahdotonta, hirvee duuni jne. kommentteja sateli suunnasta jos toisesta, mutta niistä huolimatta ja vajaan seitsemän tunnin työrupeaman jälkeen puvut saatiin ihan hyvään vaiheeseen seuran katselmusta silmällä pitäen!


Eilen tiistaina 25.10. oli vuorossa Olivea-joukkueen debyytti joukkuevoimistelun parissa, kun VVS järjesti perinteisen kisakatselmuksen.  Edellisestä katselmuksesta olikin päässyt vierähtämään 2-7 vuotta hieman voimistelijasta riippuen… 

Kotisalillemme oli jälleen kokoontunut runsaasti voimistelun ystäviä ja tietenkin valtava määrä jumppareita ihan pienistä meihin ”varttuneempiin”. Ohjelmaa oli ihana tehdä mielettömän kannustuksen saattelemana! Kiitos yleisölle! Tästä on mukavaa jatkaa harjoituksia!


Ei kommentteja: