lauantai 24. syyskuuta 2011

Kuulumisia pukuviidakosta!

Sellaiselta tämä kuluva viikko on tuntunut, sillä työn alla on paitsi Olivean niin myös muutaman muun VVS:n joukkueen puvut. Kangaspinoja, kaavanosia, keskeneräisiä pukuja ja kahvikuppeja – niitä on tämä asunto nurkkia myöten täynnä muutaman viikon ajan!

Riikan tekemän suunnitelman pohjalta piirsin kaavan ja valmistin sovituspuvun aiempien vuosien ylijääneistä kankaista. Tuo väreiltään varsin 90-lukuinen luomus herättikin kyseenalaista huomiota kotisalilla ja taisimme joutua muutamaan otteeseen vakuuttelemaan muille voimistelijoille, että sovituspuku todellakin on vain sovitusta varten... Teemaan sopivia kankaita taas on metsästetty niin puhelimitse kuin jalkaisin ympäri pääkaupunkiseudun kangaskauppoja ja eilen lopultakin sain kannettua kotiin viimeisetkin metrit.

Pukumme valmistuvat siis joukkueen sisäisin voimin, kiitos ompelutaitoni ja toisaalta taidottomuuteni sanoa ei! ;) No ei, nämä ompelu-urakat ovat lopulta kuitenkin aina palkitsevia, sillä mitäpä voimistelijat eniten uudelta ohjelmalta odottavat kuin kilpailupukua - oli ikää sitten 13 tai 23 vuotta!

Toiset viettävät lomansa etelässä rannalla makoillen tai mökillä rentoutuen, mutta hc-jumppari kyyhöttää ompelukoneiden ääressä puolet kesälomastaan! Onneksi sentään välillä pääsee treeneihin hengähtämään!

Marjo eli Marjorie
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle sit pari lisäsenttii vyötärölle,söin kebabbia:D

Anonyymi kirjoitti...

Go Marjo! Oot titaania;)

-Stig

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö on jännää nähdä, millainen puku teille tulee! ;D