perjantai 30. syyskuuta 2011

Olivea syö!


Helsingissä oli 16.-29.9  Syö! Helsinki-viikot, jolloin monissa ravintoloissa sai ruokaa tasan kympillä. Päätimme Högen ehdotuksesta suunnata joukkueen kanssa Maya’s Bar & Grilliin rautatientorille torstai-illan kunniaksi.

Ensin kävimme kuitenkin Forumissa metsästämässä seuran 35-vuotisnäytökseen esiintymisvaatteita ja onnistuimmekin löytämään mekot ja sukkikset Riken suunnittelemaan tanssiin. VVS:n juhlanäytöshän pidetään ensi viikon lauantaina 8.10 Martinus-salissa.


Maijan grillissä kympin aterioina olivat halloumivuohenjuustosalaatti ja hiiligrillattu kana, jotka kummatkin maistuivat pitkähkön odottelun jälkeen tosi hyviltä! Varsinkin vohveliperunat olivat uutena tuttavuutena menestys.

Ravintolassa tuli myös juteltua juuri valmistuneen mallipuvun väreistä, vielä keskeneräisestä juhlanäytösohjelmasta, tulevista välinekisoista, juhlanäytöksen jälkeisestä illallisesta ja jopa kauden päättäjäisistä. Joukkue odottaa kaikkia tulevia tapahtumia innolla, ja vaikka jotkut esitykset vielä hieman huolestuttavat niin suurinta osaa jo kutkuttaa päästä lavalle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti tää teijän kokoonpano on ihan mahtava juttu! Niin monesta seurasta lopettaa tytöt jo 16-18 vuotiaina täällä suomessa, mutta esim. venäjän Madonna-joukkueessakin on 28-vuotiaita naisia! Nyt vvs:stä kuitenkin löytyy naisenergiaa, jos nyt niin voi sanoa! :D Hyvä hyvä! Tsemppiä ja jaksamisia teille! <3

Olivea kirjoitti...

Kiitos paljon kannustuksesta! <3

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen ihan samaa mieltä,edellisen kommentoijan kanssa! Tää Olivea on ihan loistojuttu. Tulen ihan teidän takianne katsomaan kilpasarjan kisoja!!! :D