maanantai 19. syyskuuta 2011

Olivea messuilla!

Vaikkakin tämän joukkueen yhteinen taival on suhteellisen lyhyt, on yhteinen sävel salilla ja sen ulkopuolella löytynyt helposti. Voisi sanoa, että kävyt ovat toinen perhe (ja viime aikoina sali toinen koti...) Vietämme siis mielellämme aikaa yhdessä myös voimistelun ulkopuolella, milloin ravintolassa ruokaillen, milloin toistemme tupareissa.

Viime viikonloppuna aika meni osalla meistä messuilla töissä. Tinjan, eli Stigen, avomiehen firma Lisävoima tarvitsi kipeästi työvoimaa messukeskuksessa järjestettäviä Valo-messuja varten. Messut olivat osa Habitare-tapahtumaa. Jakaannuimme kahden hengen ryhmiin ja olimme vuoropäivin vuorossa markkinoimassa ja myymässä huikeita valaisintuotteita! Tehtävä osottautui helpoksi ja kivaksi, sillä tuotteet olivat mielestämme todella toimivia ja tyylikkäitä. Lisävoima itsessään tekee kaikkea sähköalaan liittyvää, mutta messuilla markkinoimme firman maahantuomia tuotteita Plumenia ja NUD Collectionia. Messujen slogan kuului: Koska maailma ei ole mustavalkoinen. NUDin tuotteisiin kuuluu mm. 44 eri väristä johtoa ja kaikki meistä valitsikin useaan oteeseen oman lempparinsa, jonka haluaa kotiinsa. Plumen taas on energiansäästölamppu, jonka muotoilu vaan on niin huippu, ettei sitä sinänsä tarvinnut mainostaa.

Kivaa oli ja saimme jopa tuotteita myytyä!


nud-500-x-100-entry.jpg



8 kommenttia:

Kädi kirjoitti...

Go stiig;P

Anonyymi kirjoitti...

hei tää on ihan mahtava juttu! on ollut niin masentavaa kun kaikki vaan lopettaa - jo ihan liian aikaisin. on tosi kiva saada tollanen käpyjoukkue ;) mukaan kilpailemaan!

missä joukkueissa te olette ennen kisanneet?

Anonyymi kirjoitti...

vielä: voitteko ottaa sanavahvistuksen pois? :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä tavoitteita kaudelle? pystyttekö jo kertomaan jotain ohjelmasta?!!!

Olivea kirjoitti...

Kilpailumenetyksen osalta ei ole tavoitteita, sillä meillä on vähän tietoa naisten kilpasarjasta ja sen tasosta... Jos nyt tavoittelis sitä, että väline saadaan toimimaan:)

Ohjelma... No jos sanotaan, että Riikka on meidän valkku/koreografi niin se kertoo varmasti jo jotain:)

Olivea kirjoitti...

Ennen kisoja tulee varmasti jokin 'sneak peek' tänne blogiin liittyen ohjelman teemaan.

T. Eevis

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä jo puvut valmiina?? onko teitä joukkueessa kolme vanhaa Fridaa?

Olivea kirjoitti...

Puvut on tällä hetkellä ompeluvaiheessa.
Joo joukkueessa on kolme jotka on joskus kisannu Fridassa tai sen esiasteessa. (: