torstai 9. helmikuuta 2012

Sähäkkää SuperCrossia Messukeskuksessa!

Viime viikonloppuna käpyset joutuivat hieman erilaiseen kilpailuympäristöön kuin mihin on voimistelussa totuttu. Hanna buukkasi tytöt töihin MP 12 Moottoripyöränäyttelyn perjantain ja lauantain SuperCross-osakilpailuihin, jotka järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa ja Helsingissä 20 vuoden tauon jälkeen. Luvassa oli siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita...


SuperCross-rata
Tehtävänä oli ohjata kilpailuihin saapuvia katsojia omille paikoilleen katsomoon. Pääsimme kuitenkin vastaamaan myös jännittäviin kysymyksiin, kuten "Missä on baari?"...

Perjantaina hommissa olivat Katri, Reeta, Eeva ja Tiia. Ilta alkoi paikkojen esittelyllä, jonka lomassa saimme kuulla mm. Kimi Räikkösenkin olevan in da house.. Myöhemmin Katri pääsi vaihtamaan kuulumisia myös Sami Hyypiän kanssa ja siitähän vasta hymy irtosi :)

Monster-tytöt                                                                                                                                   
Kun ovet vihdoin avattiin show-meininkiä janoavalle kansalle, ilmeni muutama ongelma: L-katsomoa ei löytynyt koko SuperCross Areenalta, ja muutamia penkkirivejä puuttui. Mystisen L-katsomon dilemma ja kadonneet penkkirivit kuitenkin selvitettiin ja kaikki mahtuivat istumaan. Tytöt joutuivat hieman yllättäen myös myymään käsiohjelmia, mutta kokeneet myyntitykit selvisivät hommasta kunnialla!

Käpytiimi valmiina palvelukseen!
Lauantaina meininki oli jotakuinkin sama, tällä kertaa puikoissa Hanna, Tinja, Sanni ja Heli. Pari tuntia meni kuin siivillä ja kaikki katsojat saatiin onnellisesti omille paikoille seuraamaan showta.

Itse kilpailussa eri puolilta maailmaa Messukeskukseen saapuneet ajajat kaahasivat radalla niin että rapa roiskui ja volyymikin oli kohdillaan. Voiton kilpailuissa vei lopulta ranskalainen Fabian Izoird. Suomalaiset olivat kisassa jokseenkin vaisuja, mutta ehkä heistäkin kuullaan vielä :)

Kuva: www.offroadpro.fi


Kuva: www.kivirock.fi

Korvissa raikaa vieläkin pyörien pärinä ja nenässä haisee bensa, mutta ollaan palattu tutulle ja turvalliselle matolle treenailemaan kevään letkeää ohjelmaa ;) Paljon tsemppiä kaikille tulevan viikonlopun Miss Valentineen ja muille treeneihin!

5 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Bueno! SAMI HYYPIÄ <3

Hanna kirjoitti...

eiku Mikael Forssell, eiku kukas se nyt olikaan? :D

Anonyymi kirjoitti...

Salkkari-Lasse oli kyl paras julkkis. <3

Hanna kirjoitti...

Voihan piru, unohdin mainita Lassen! Mikä moka :D

Anonyymi kirjoitti...

Ja lukijoille tiedoksi,että tämä joukkue tekee melkein mitä vaan rahasta (tai sitten ei) eli voi kysyä duuniiin reippaita tyttöjä;P eiks je?